Komentáře

1 ~* Candy  *~ ~* Candy *~ | Web | 16. listopadu 2013 v 16:46 | Reagovat

vyzerá to úžasne.. keby som mala doma paradajky, už by som sa do toho pustila .. ale určite to vyskúšam :D

2 Berry Berry | Web | 16. listopadu 2013 v 16:48 | Reagovat

Bruschetta,aký super názov.Jakživ som o tom nepočula :D Ale olivový olej milujem a používame ho snáď všade,hlavne na šaláty,niečo ako dresign ho milujem.

Podľa tvojho návodu a fotiek to vyzerá fajnovo,ale vôbec si neviem predstaviť ako to chutí. Už vôbec nie ked si to posypala bazalkou.

No keď to jedia Taliani na raňajky tak to musí byť uňo ňuňo :D Čo sa týka ešte tvojho komentáru na mojom blogu.Ten eshop kde yankáče predávajú poznám,ale ja si ich radšej zakúpim v kamennom obchode pred Vianocami,pretože tam si ich môžem ovoniať.

Vajíčko je vône čierna ríbezľa,nie černica. Čerešňu poznám,ale osobne sa mi viac páči toto nové fialové :))

3 alfalfa alfalfa | E-mail | Web | 16. listopadu 2013 v 16:51 | Reagovat

Tu v Taliansku som pár krát bruschettu ochutnala a vždy bola veľmi dobrá. Už predtým som si ju zvykla robiť doma. Je to ľahké a zdravé jedlo :)

4 Kirstie Kirstie | Web | 16. listopadu 2013 v 16:55 | Reagovat

Teším sa zajtra na článok ^^
No a k tomuto článku: vyzerá to ozaj vynikajúco :3 Až na to že nemám v láske olivový olej - býva mi zoň zle :D No príde mi to ako nejaké pravé občerstvenie na letnú párty :3 :) A mimochodom, tvoje fotky sú úžasné! Oo Ten chlieb s tou levanduľou - proste úžasné! Bude z teba doktorka designérka :D

5 El.Michelle El.Michelle | Web | 16. listopadu 2013 v 17:12 | Reagovat

Mňam, to musí chutnat skvěle. Závidím ti tu nasušenou levanduli. Já si musím koupit a pak taky začnu něco vytvářet z levandule :) Teď jsem si vzpomněla, že jsem vytvořila ten levandulový olej, jak jsi sem kdysi dala návod :) Voní nádherně, ale ještě jsem ho na nic nepoužila. Budu muset něco vymyslet :)

6 Magdaléna Magdaléna | Web | 16. listopadu 2013 v 17:32 | Reagovat

Ach, tohle jídlo jsem poprvé ochutnala v Římě. Na ulici přímo pod Koloseem... vál letní větřík a z pece se linula vůně pizzy.
.
Už přes rok se chystám, že si tento jednoduchý překrm udělám i doma, ale pořád nějak nebyla příležitost. Předkrmy moc nepraktikuju, tudíž nevím, v jakou část dne bych si to dala. K snídani moc pomalé a mastné, k večeři zase malé... Mno... :) Je to dilema.
.
Děkuji za zprostředkování vzpomínky na léto. Řím jsem si opravdu zamilovala (a to nejen kvůli jídlu ;) )

7 Cece Cece | Web | 16. listopadu 2013 v 17:42 | Reagovat

Úžasné! Milujem levaduľu <33 :3 Velmi sa ti návod podaril do botky a tie fotky! ♥

8 Petey Petey | E-mail | Web | 16. listopadu 2013 v 18:05 | Reagovat

Toto jídlo si děláme doma hodně často. Já jsem to poprvé ochutnala v Itálii a od té doby Bruschettu miluju :) Já si ji dělám jen trošičku jinak. Místo chleba používám ciabattu (snad se to tak píše :D) nakrájím ji na krajíce a dám na ně rajčatovou směs. No a pak dám vše do trouby, takže jsou teplá i rajčata :)

Nikdy by mě nenapadlo tam přidat zrovna levanduli, ale věřím, že je to s ní určitě moc dobré :) Miluju všechna italská jídla, protože jsou lehká a většinou i jednoduchá. Třeba těstoviny nebo pizza, mohla bych je jíst pořád a jsou jednoduché, takže si je můžu udělat doma :)

Skvělý článek, jako vždycky. Musím se jít kouknout, jestli máme rajčata, protože jsem dostala neskutečnou chuť na tuto bruschettu :D A fotky byli jako vždycky dokonalé :)
Na zítřejší Do not by shy článek se moc těším :)

9 Lucy0077 (lucy0077blog.cz) - Fashion blog Lucy0077 (lucy0077blog.cz) - Fashion blog | Web | 16. listopadu 2013 v 18:16 | Reagovat

mnam dostala jsem hlad :) super článek :)

10 Nie Nie | Web | 16. listopadu 2013 v 18:49 | Reagovat

To vypadá skvěle :3 Někdy skusím,děkuji

11 Domush Domush | Web | 16. listopadu 2013 v 18:59 | Reagovat

Jej mňan, to je nádhera :O ale jak vidím ty rajčata, už teď mě bolí afty :D mám teď dvě a z rajčat mě vždycky začnou víc pálit, asi je to nějak dráždí :/

12 Sabí:3 Sabí:3 | Web | 16. listopadu 2013 v 19:14 | Reagovat

ááá to vypadá vážně úžasně!:) někdy možná s mamkou zkusím,díky za tip

13 Julls ~ woolie.blog.cz Julls ~ woolie.blog.cz | E-mail | Web | 16. listopadu 2013 v 20:02 | Reagovat

Navštívim tvoj blog a vidím tu hneď dva nové články. Aká som len rada, že si takto aktívna! :)
Vyjadrím sa tu aj ku dizajnu, ak i to nebude prekážať... Dal by sa charakterizovať jedným slovkom, ktoré hovorí za všetko. DOKONALOSŤ! Raz nepochopím, kde chodíš na nápady...a ako ich môžeš realizovať. Lebo ja sa to asi nikdy nenaučím. Ako myslím nastavovať a tvoriť layouty. Patríš proste medzi špičku a hotovo. ;) Moc sa mi páči tento štýl. Zamilovala som sa do severských krajín, či už do Švédska, Fínska, Nórska.. Sú úžasné. Tento rok ideme na geografii robiť jeden veľký projekt o zaujímavostiach štátov Európy a teraz si môžeš tipnúť, aký som si vybrala. :D Najprv som chcela Nórsko, ale spolužiačka ma bohužiaľ predbehla a tak som zvolila Švédsko. Zostáva mi dúfať, že o ňom nájdem dostatok informácií /ako napríklad gastronómia, významné osobnosti, nejaké zvyky a tradície atď./. :D OK, odbočila som. Rozloženie je taká klasika u teba, ale stále je to iné a také originálne. Ten vrch si spravila úžasne, tie ikonky tomu celému dodávajú taký pocit...domova proste? Ale taký ozajstný. A ten tu zostáva počas celého pobytu na tvojom blogu. ;)

Teraz k receptu. Konečne niečo, čo som ochutnala aj ja! :D :D Bruskety milujem, keď ich mamina spraví /lebo u nás doma ich vie dobre spraviť iba ona/, mám doslova sviatočné raňajky. :3 Tých by som sa nedojedla. Všetko na nich milujem. Aj keď to robieva trochu inak ako ty. Namiesto klasického chlebíka používa veku, na ňu dá olej, potom ich dá nachvíľu zapiecť do rúry. Keď už sú také polochrumkavé, vytiahne ich, každý posype nadrobno pokrájanou cibuľkou, na každý položí veľký plátok paradajky, pokvapká to olejom, na to položí plátok mozarelly a znova dá zapiecť, až kým sa neroztečie. Samozrejme, trošku ešte okorení a posolí. A potom sa na to vrhnem a musím dávať veľký pozor, aby som nechala aj ostatným, lebo proste...mňam. :33

14 fakynn fakynn | Web | 16. listopadu 2013 v 20:33 | Reagovat

Lay se hodně povedl!:3
Nedávno jsem s kamarádkou tuhle dobrůtku dělaly, teda krom té levandule.. :)

15 Lucy0077 (lucy0077blog.cz) - Fashion blog Lucy0077 (lucy0077blog.cz) - Fashion blog | Web | 16. listopadu 2013 v 20:49 | Reagovat

jak se u Vás říká válenkám ? :) by mě zajímalo :) kdyžtak odepiš na blog sice na tvuj blog chodím ale většinou čtu a komentuji nové články děkuji mě se taky líbí UGG ale jsou drahé :( no přesně jak jsi psala

16 K. K. | Web | 16. listopadu 2013 v 21:06 | Reagovat

Vypadá to úžasně!
A tvůj design je taky fakticky skvělý, líbí se mi takový styl :)

17 melplace melplace | E-mail | Web | 16. listopadu 2013 v 22:42 | Reagovat

Ahoj, prosím zahlasuj za mňa v súťaži.

http://sutaz.datart.sk/vladimir-benek-si-zela-smartphone-sony-xperia-l-c25-starry-black

Veľmi pekne Ti ďakujem ! :*    
(ak si vspomenieš, môžeš hlasovať aj každý deň)

Ak mi spravíš reklamu na tvojom blogu, oplatím ! Ďakujem  ♥
prepáč mi za reklamu ..

18 Adele • hers.blog.cz Adele • hers.blog.cz | E-mail | Web | 16. listopadu 2013 v 22:49 | Reagovat

My tohle děláme jako salát, třeba k večeři a musím potvrdit, že je to výborné :)

Ta levandule v tom vypadá zajímavě, mám jí spojenou s olejíčky, vůněmi,... Když jsem byla letos v Provence, tak jsme si odtamtud také spoustu levandule přivezli, je to úžasně uklidňující vůně! :)

Ano, design se ti opravdu povedl, je takový pohodový a příjemný, člověk se tady cítí dobře, jako kdybych se z hektického světa blogů dostala na nějaké příjemné místečko uklidnění... :)

19 Therese Therese | Web | 17. listopadu 2013 v 9:23 | Reagovat

To vypadá úplně dokonale! Já jsem to osobně nikdy neměla, ale velice ráda zkouším nové věci, a tyhle fotky vypadají přesvědčivě, že to musí být opravdu moc chutný :)!

Tenhle tvůj nový design je opět nádherný! Vypadá to vždycky na tvém blogu tak kouzelně a hezky :)!!

20 allys-cook allys-cook | E-mail | Web | 17. listopadu 2013 v 9:47 | Reagovat

páni, dostala jsem hlad =D

21 Celene Celene | Web | 17. listopadu 2013 v 10:11 | Reagovat

opravdu krásný layout a ten fotonávod je super :-)

22 Ann* Ann* | Web | 17. listopadu 2013 v 10:28 | Reagovat

Hmm, vypadá to velmi chutně, těším se, až si to někdy udělám :) Miluju recepty a ty tvoje nikdy nezklamou, ještě se mi líbí, jak jsi přidala pár informací k tomu olivovému oleji :)

23 S-hejvi S-hejvi | Web | 17. listopadu 2013 v 10:46 | Reagovat

Mňam, to musí chutnat skvěle! Vypadá to úžasně, úplně jsem na to dostala chuť..snad někdy vyzkouším:)

24 Nikyys* Nikyys* | E-mail | Web | 17. listopadu 2013 v 11:03 | Reagovat

Teď to jdeme uvařit, snad to bude dobrý, ale vypadá to výtečně :3

mimochodem líbí se nám tvůj blog, máme nový blog a chtěly bychom se tě zeptat jestli bys nechtěla spřátelit? klikni tady http://fayness.blog.cz/1311/wanna-be-our-affliates

25 Charlott Charlott | Web | 17. listopadu 2013 v 11:24 | Reagovat

Nějakou dobu jsem tady nebyla, měla jsem problémy s blogem a první co vidím, je tak úžasný design! Strašně moc se mi líbí, je takový jemný, ale zároveň stylový a elegantní, opravdu povedený.

A jinak tento recept vypadá úplně úžasně, co nejdřív ho musím vyzkoušet. Nikdy jsem netušila, že udělat ,bruskety' je tak jednoduché. Miluju všechny ingredience, takže to vážně co nejdříve musím vyzkoušet. :)

26 domi domi | Web | 17. listopadu 2013 v 11:58 | Reagovat

vypadá to dobře, ale nejedla bych to, protože mě nechutnají rajčata -.-" design je vážně úžasný :)

27 Ká. Ká. | Web | 17. listopadu 2013 v 12:09 | Reagovat

Koukám, že levandulu používáš nejen jako bylinku, ale i jako dekoraci :).

28 ΔMELIA GOLDEN ΔMELIA GOLDEN | Web | 17. listopadu 2013 v 13:03 | Reagovat

Design moc povedený! :) taky chválím. A to jídlo vypadá úžasně! :O :3

29 Manufaktura Manufaktura | Web | 17. listopadu 2013 v 15:31 | Reagovat

Design sa aj mne veľmi páči :)
Toto jedlo milujem, akurát, že ja dotoho zamiešam ešte pažítku :) Mňam. :DD

30 Fleur Fleur | Web | 17. listopadu 2013 v 15:58 | Reagovat

Tak a som tu znova :) oo maj gááát ( vraciam ti to :D ) Ten desing je naozaj krásny len jedno mínus. Neviem či sa to dá neako  ovplyniť ale keď ideš nižčie tak neukazuje drevo.
A čo ti povoiem na Bruchetty ?
ooo mááj gáát :D :D

No jednu otázočku na začiatok lebo zabudnem. Môže sa namiesto paradajky pridať aj paprika ? Keďže ja niesom neviem aký milovník zeleniny a mám rada len málo ktorú zeleninu. Stratilo by to tú chuť alebo by sa to dalo ?

Inak naozaj podarený fotorecept. Už som si robila viac návodou podľa teba ale no.. že by som bola neaká kuchárka -_- Jediné čo sa mi vydarilo je asi levandulový čaj :D :D  Inak aj my máme veľa nesučenej levandule -_-  oo maj gáát :D :D

31 C. C. | Web | 17. listopadu 2013 v 17:43 | Reagovat

Fotonávod sa podaril :) Vyzerá to vážne chutne. Jediné, čo by som vymenila je paradajka, tie neznášam! Ale k tomuto sa to určite hodí najlepšie :)
Veľmi dobre to vyzerá s tou levanduľou :) Aj ako ozdobou.

32 Manufaktura Manufaktura | E-mail | Web | 17. listopadu 2013 v 17:45 | Reagovat

No. takže za komentár d'akujem ja tebe. :) áno, dosť ludí mi písalo, že ju pozná a dokonca aj používa… čo je super, pretože tiež ako si povedala ty, sa netestuje na zvieratách ( že vraj prvá v CZ, čo je aj trochu smutné…) A predsa len nedáva obaly, ku úplne všetkému, a hlavne je tam tá jednoduchosť, žiadný gýč, a to je pekné…No vlastne v Avione sa otvorila niekedy na začiatku septembra, takže nemám veľa vecí, ale kúpila som 2 sady ( vínovú a tú pomarančovú) na vianoce. A sebe som kúpila to masážne na hlavu ( inak je to naozaj super) a nejakú tú soľ do kúpela :) Inak, nevedela som, že s ňou spolupracuješ. :) No môj druhý blog, je tak trochu fansite a tak trochu diary: selenator-fanblog.blog.cz :) Viem, pozerala som tvôj nákup z Ikey, to isté kresielko k stolu som si popriala na vianoce :D A polička je krásna, aj ja milujem mať takto vyložené veci, ale mama mi furt hovorí, že na to len padá prach-.- :DD Inak d'akujem a d'akujem :) Ja som si myslela, že tu už dávno niečo také je, ale prekvapilo ma, že nie…Tak teda aj tebe prajem všetko dobré s blogom :) Len tak d'alej! :)

33 rousaline rousaline | E-mail | Web | 17. listopadu 2013 v 17:45 | Reagovat

Jé Bruschettu mám hrozně ráda. Ale dělám jí trochu jinak než ty. Mě by teda nikdy nenapadlo do toho přidat zrovna levanduli, to sní budu muset zkusit :D. Děláš skvělí fotonávody, určitě to zkusím i s levandulí :)

34 Denn Kamze Denn Kamze | Web | 17. listopadu 2013 v 18:04 | Reagovat

Já to nikdy nejedla :D Ale vypadá to zajímavě :)

35 lovestylefashion lovestylefashion | Web | 19. listopadu 2013 v 19:54 | Reagovat

Vypadá to dobře :) Možná to vyzkouším

36 Jull Jull | Web | 20. listopadu 2013 v 15:22 | Reagovat

Super návod. Moc mně zaujal :3 Přemýšlím, že bych si to někdy udělala, protože to vypadá fakt dobře.
Jen problém je v těch levandulých, jelikož je doma nemáme, ale to budu muset napravit a koupit je :3

37 Jackelin Mandragor Jackelin Mandragor | E-mail | Web | 1. dubna 2014 v 19:28 | Reagovat

Máš u receptů krásné fotky :) A také máš moc hezký design.

38 Lola :33 Lola :33 | 6. května 2014 v 9:39 | Reagovat

Naozaj je to užasné :)) Vykúšala som ten recept a je to na jednotku :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.