Komentáře

1 D. D. | Web | 3. července 2014 v 13:17 | Reagovat

Joo tenhle obchůdek tady máme, ale nikdy jsem si tam nic nekoupila..

2 Piper Piper | E-mail | 3. července 2014 v 13:39 | Reagovat

trosku ma mrzi, ze si do recenzie nepripisala aj tvoje osobne pocity z toho produktu (a aj ako dlho si ho skusala, ci si myslis, ze zabera tak ako slubuju,...)

3 Fleur Fleur | Web | 3. července 2014 v 14:10 | Reagovat

aha :) snažila som sa to prečítať celé. Mne to nerobí problém prečítať si článok a venovať čas autorovi a podeliť sa s ním o moje myšlienky prostredníctvom komentáru. Ale toto fuu. No vieš chémia a fyzika a trochu aj biologia a z velkej čati medicína nie sú mojou parketou. A také veci ako sorbát draselný alebo táto veta -  Eleuterozidy zo skupiny B, tiež zo skupín AM a ciwujianozid A- E -  mi absolutne nič nehovorí. Nerozumiem tomu. A aj keď sa to snažím pochopiť jediné čo dokážem je sa to naučiť naspamäť ale aj tak neviem o čo ide. Preto z  chem , fyz som mala trojky -_- Ale tak ďakujem za recenziu z ktorej som ja - "mudra hlava" pochopila len neakú tp časť. neber to zle ale ja tomu naozaj nechápem :( Ale može to byť dobré pretože niekedy večer vstanem unavená alebo večer  ma trápi nespavosť .. Tak by som si to asi aj kupila. Najmä preto že to vyznie ako sladký liek :)

4 Impossible♥ || allys-cook.blog.cz Impossible♥ || allys-cook.blog.cz | Web | 3. července 2014 v 16:45 | Reagovat

Natočit to nemůžu no, nechystám se to udělat teď..ale je to plyšové morče a já už dlouho mluvím o tom,že ho chci a tak ho dám do boxu a ono hvízdá.. tak jestli si toho potom někdo všimne :D kik je na doplňky supr a za tu šperkovnici děkuju =) je to lehoučké a na léto ideální ^^ to já jsem taky ráda a divím se

5 Simmie Simmie | Web | 3. července 2014 v 17:01 | Reagovat

V prvom rade ďakujem za krásny komentár na blogu, moje sebavadomie poskočilo o stupeň  vyššie:D

Manufakturu v meste nemáme, aspoň ja mám ten pocit a hoci nie som na takúto "bio"(neviem, či sa dá hovoriť o bio kozmetike, tak preto tie úvodzovky) kozmetiku, tieto sirupy ma zaujali - len neviem, či by mi nebolo ľúto dať 5 eur za 250 mililitrov a pritom denne vypiť nejakých 40 mililitrov - ak počítam dobre, pri dennej dávke to vystačí na necelý týždeň... a taktiež tá E dvestodvadsiatka - je síce pravda, že je vo väčšine výrobkov...
Každopádne to vyzerá zaujímavo, veľmi sa mi páči, že si to tak pekne rozpísala a priblížila nám zloženie - za to ťa neskutočne uznávam! Taktiež krásne nafotené, vidno, že si s každým článkom dáš námahu.
Možno by som skúsila ten "nočný" sirup, keďže tam je tá medovka a mňa dosť trápi nespavosť... Takže ďakujem za tipy, porozmýšľam ich kúpou:) A ak ti nebude vadiť mi odpovedať, ako brigáduješ? Že máš taký vpohode čas, že poobede, to by sa aj mne hodilo od 14.-22:D Respektíve v akej oblasti alebo tak.... ale ak sa to nejako dotýka tvojho súkromia alebo tak, nemusíš odpovedať... Ale to už ide pomimo článku:D

6 Andrea Andrea | Web | 3. července 2014 v 17:02 | Reagovat

Kolem tohoto obchůdku pořád kroužím, zaujal mě a já tam stále nezabrousila protože jsem si nebyla jistá. No, přesvědčila jsi mě, výrobky vypadají úžasně a já miluju všechno co obsahuje bylinky :)

7 Mousie Mousie | Web | 3. července 2014 v 17:25 | Reagovat

Ach, máš boží blog! O.o .. a jinak knižní výzva probíhá tu - http://mousie-e.blog.cz/1407/knizni-vyzva-na-rok-2014 :) .. no já šla do červené a teď jdu akorát dát článek o tom :D

8 Eliza Eliza | Web | 3. července 2014 v 17:42 | Reagovat

Tak o tom jsem ještě neslyšela. Jsem ale ráda, že jsem na to u tebe na blogu narazila! Rozhodně se podívám co mají, jelikož se mi nehorázně líbí design jak té tašky tak i "flašek" :)

9 Denisa Vargová - 16 let Denisa Vargová - 16 let | Web | 3. července 2014 v 18:45 | Reagovat

Tak já z MANUFAKTURY nemám konkrétně nic, ale když chci mamince udělat radost tak sahám po krémech a proto doma máme ten rybízový a ještě grapefruitový :) hodně času trávím tím, že je čichám, protože fakt famózně voní a já to prostě miluju <3 krémy z manufaktury jsou úplně nejbožejší na celém světě <3 jinak moc pěkně si to celé popsala jde vidět, že sis s tím dala práci hlavně co se týče těch bylinek :) jinak hudba, kterou si zvolila ke čtení je hrozně příjemná, ale usínala jsme u toho :D ale je boží!! <3 článek jsem si přečetla :) a fotky jsou moc pěkné :) brigádu si jinak užij a znovu po půl roce NÁDHERNÝ BLOG!! <3

10 Victoria Victoria | Web | 3. července 2014 v 19:20 | Reagovat

Z Manufaktury ešte nemám nič, ale rozhodne si odtiaľ niečo kúpim! :) Tie sirupy vyzerajú veľmi dobre :)

A celkovo máš pekný blog a super články! :)

11 lolyle lolyle | Web | 3. července 2014 v 19:35 | Reagovat

O produktech této značky jsem už něco slyšela, asi se po nich podívám ;).

12 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 3. července 2014 v 19:38 | Reagovat

Vůbec neznám, ale opravdu moc mě zaujaly, hlavně ten na dobrou noc :-)

13 El.Michelle El.Michelle | Web | 3. července 2014 v 20:28 | Reagovat

Párkrát jsem se po těchto sirupech v Manufaktuře dívala, ale nekoupila. Možná ale, až tam zase půjdu, si to koupím :)

14 lolyle lolyle | Web | 3. července 2014 v 20:44 | Reagovat

Moc děkuji :)
. . . . . . . .
Máš moc pěkné plány, na brigádu můžu jít až příští rok, ale už jí mám s kamarádkou více méně domluvenou :). Kurt mám doma, takže na ně chodit nemusíme ;).
Užij si léto a hlavně ať ti všechny tvé plány vyjdou ;).

15 Avis Avis | Web | 3. července 2014 v 21:03 | Reagovat

Páni, vypadá to zajímavě. Strašně se mi líbí ty lahvičky a mašličky na nich, je to takové roztomilé a moc pěkné. Já jsem na tyhle věci úplně ujetá, protože věřím, že to pomáhá. Kamrádka toho má strašně moc, na dobrý spánek, pak jsou u nás v obchodech i takové spreje na provonění vzduchu, je toho spousta a je to vážně skvělé. :) Já osobně jsem si ještě nic nekoupila, ale teď si určitě něco koupím. :) Díky za inspiraci. :)

16 El.Michelle El.Michelle | Web | 3. července 2014 v 21:11 | Reagovat

Jé, děkuji moc za krásný komentář. Jsem moc ráda, že jsem ti dala takovou motivaci :)
Ohledně tvých otázek. Kupovat si takové potraviny zvládám (zatím) docela dobře. Ale to hlavně proto, že je nejím tak často. Například ty lněné krekry si dám tam jednou za dva týdny, nebo když je nouze a nevím, co jiného si vzít. Říkám tomu takové SOS jídlo :D A když si kupuji třeba chia semínka, která jsou celkem drahá, tak oni mi vydrží dlouho. To stejné i lněný nebo avokádový olej. Teď přes léto je super, že jím vlastně převážně ovoce a zeleninu a tu mi kupují rodiče, takže teď toho neutratím tolik (ale jak se znám, tak budu kupovat zase samé nové věci, takže budu utrácet tak i tak). :D
Co se týká pleti, tak ji mám výrazně lepší. Před půl rokem to nebylo ještě tak dobré jako teď, když jsem se začala stravovat převážně netepelně upravenou stravou. Mým cílem tohoto stravování je čístá, hezká pleť. Mám totiž problémy s akné i mastnou pletí a bojuji s tím už asi pět let. Teď přes prázdniny si chci udělat velkou detoxikaci a budu věřit, že jednou se té krásné pleti dočkám :)

17 Sodomagor. Sodomagor. | Web | 3. července 2014 v 21:42 | Reagovat

Chtěla bych ti opravdu, ale opravdu moc poděkovat za dlouhý, vyčerpávající a motivační komentář. Ani si nedokážeš představit, jak si toho vážím, co jsi napsala. Asi jsem vážně potřebovala někoho, kdo mi to takhle všechno poví, abych si v sobě pár věcí urovnala. Musíš být skvělý člověk, ať už tady tak v reálném životě. A tvý přátelé můžou být rádi, že tě mají.
Já mývám hodně často tyhlety moje úzkostní stavy. A potřebuju někoho, kdo mě postaví zpátky nohama pevně na zem. Co se týče toho přítele, tak ano, trápí mě. Ale na druhou stranu je to druhá polovina mě, bez něj bych to nebyla já. Už hodněkrát jsem se rozhodovala, že to ukončím. Vydržela jsem bez něj max. 2 dny, a zase jsme se k sobě vrátili. Čekat na to, že se změní, je asi něco podobného, jako když čtu podruhé tu samou knihu, a čekám, že se její konec změní. Potřebovala bych někam vypadnout, hodně daleko. Pročistit si hlavu, myšlenky a tak :). Bylo by to fajn.

O těchto produktech jsem hodněkrát slyšela. Moje bábi používá krém. Úplně nádherně voní! :)

18 Candy Candy | Web | 3. července 2014 v 22:35 | Reagovat

Tie oleje vyzerajú úplne super, najviac sa mi ale páčia tie fotky :P veľmi pekná recenzia :)

19 tahalaumpra tahalaumpra | Web | 4. července 2014 v 0:24 | Reagovat

Také niečo som v živote nevyskúšala, ale vyzerá to vábivo!

20 Ellaria Ellaria | Web | 4. července 2014 v 0:32 | Reagovat

Tahle firma/krámek má velmi zajímavé výrobky, jednou jsem dárkem dostala jakýsi mojitový sirup a byla to vážně dobrota! :-)

21 Michaela Michaela | Web | 4. července 2014 v 8:24 | Reagovat

No téda,
tady to ale prokouklo! ♥
Máš překrásný nový design. Líbí se mi zvolené barvičky a fotky! Je neskutečně příjemný.

K mému wishlistu:
To víš, já jsem si řekla, že jsou lepší taková ta "nehmotná" přání. Myslím, že si je člověk více váží. Tedy alespoň já ano. Ano, spoustu z nich mám spojeno s láskou. Momentálně jsme ještě v té fázi "ZASLEPENÍ LÁSKOU" :D
Však to určitě také znáš...

Ke tvému článku:
Všechny výrobky vypadají luxusně. O téhle "firmě" jsem ještě neslyšela, nebo alespoň ne natolik, abych věděla, o co se jedná.
Fotografie jsou naprosto luxusní! Já bohužel pro takové fotky nemám to správné oko... :D

PS: Mnohokrát děkuji za tvůj komentář! Vždy si vážim moc toho, když někdo stráví nějaký ten čas nad mým článkem a vyjádří se opravdu od rdce a ne takové ty komentáře typu: Pěkný článek! Moc povedené! apod. Takže DĚKUJI!
A jsem moc ráda, že jsi se vrátila, vždy jsem moc ráda chodila na tvůj blog. Bohužel však neměla čas na tak krásné komentáře, jako jsi zanechala ty u mě. :)

22 Michaela Michaela | Web | 4. července 2014 v 8:37 | Reagovat

* Jo a ještě něco!
Snad ti nevadí, že jsem ti ukradla nápad s těmi png obrázky v menu... Když to je tak skvělý nápad... Ty máš prostě vždy skvělé nápady.
Fajn, teď to vypadá, jako bych ti lezla s prominutím do prd*le... Ale píšu jen pravdu a to, co cítím! ;) Jako blogerka jsi mým obrovským vzorem!

Přeji krásný den ♥

23 Luise  ❤ Luise ❤ | Web | 4. července 2014 v 10:43 | Reagovat

O této kosmetice jsem slyšela právě z tvého blogu, asi už před rokem (jinak jsem ráda, že už opět píšeš), též mám ráda přírodní kosmetiku, zdá se mi to mnohem lepší než do/na sebe cpát tuny chemie...

S odpolední brigádou máš štěstí, já chodím ráno od šesti do tří odpoledne a je to peklo vstávat brzy ráno, několikrát už jsem litovala kam jsem se to upsala, mám sto chutí dát výpověď, ale pak si uvědomím, že bych byla bez příjmu peněz a to bych asi nepřežila :)

Používám podobné výrobky od podobné firmy, ale tyhle bych mohla také někdy vyzkoušet :)

24 Nezábudka Nezábudka | E-mail | Web | 4. července 2014 v 10:58 | Reagovat

Prečítala som to celé, ale dalo mi to zabrať. Chémií, biológií (a neviem čomu ešte) veľmi nerozumiem, takže... :D Ale pekne si to zhrnula, fotky sa podarili.

Mám doma dve výrobky od Manufaktury. Vínny sprchový gél a nejaký čaj. Obidva sú výborné! :)

25 DenysΔ DenysΔ | Web | 4. července 2014 v 11:57 | Reagovat

abych řekla pravdu tak o tomhle jsem nikdy neslyšela, ale vypadá to hrozně dobře!!:)
každopádně se mi strašně líbí tvoje fotky:)

26 blushwine blushwine | Web | 4. července 2014 v 12:58 | Reagovat

Na tuhle značku už pokoukávám pěkně dlouho, ale ještě jsem obchod nenavštívila, možná už tak brzo učiním :-).

27 C. C. | Web | 4. července 2014 v 16:01 | Reagovat

O Manufakture som sa dozvedela vďaka tvojmu blogu, keď si o tom písala už tak dávnejšie. Minule, keď som ten obchod videla som si na teba hneď spomenula :D
Tieto sirupy vyzerajú super! :)
Inak, ďakujem za pochvalu obočia ^_^ Veľmi si ma potešila!! :)

28 Sinead Sinead | Web | 4. července 2014 v 16:35 | Reagovat

manufakturu som videla v obchodoch a tiež ma zaujal ich design, taký milý vintage štýl. :) syrupy vyzerajú mňamkovo :D
inak krásny nový layout blogu, to záhlavie je úžasné!!

29 Kája Kája | Web | 4. července 2014 v 16:48 | Reagovat

Produkty z Manufaktury moc neznám, ale vím, že ty máš jejich výrobky moc ráda a často tu vídám tvé recenze. Ráda si je přečtu a některé výrobky mě i dost zaujmou :) Nedávno jsem na pražském letišti (když jsme letěly s maminou do Paříže) koukla do takového obchůdku a musím říct, že je to tam velice příjemné. A ceny zas tak přehnané také nejsou, docela to ujde :) Jsou v dnešní době i dražší výrobky. Jenže tyto jsou zajisté kvalitní a koukám, že i přírodní. Navíc mají vždy nádherně nazdobené lahvičky, to prostě člověka zaujme a hned něco z toho musí mít doma!

30 barbara-parker barbara-parker | Web | 4. července 2014 v 18:58 | Reagovat

Ty fotky jsou strašně super!:) Mimoto jsem už delší dobu přemýšlela nad tím, že tuhle kosmetiku vyzkouším, takže dobré rady:)

31 LinDa☮ LinDa☮ | Web | 5. července 2014 v 11:34 | Reagovat

Krásny článok. Veľa slovám som nerozumela, čo je pravdepodobné lebo medicínu neštudujem (zatiaľ). Ale možno pôjdem, čo je však vo hviezdach lebo budem len druháčka na gymnáziu. Mám ešte čas si to všetko premyslieť.
Najviac sa mi páči slovo "ciwujianozid" :D Také krásne, zvučné, poľsky znejúce :D
Inak, O manufakture som počula prvýkrát na tvojom blogu a odvtedy som ju videla už aj na ďalších blogoch. Žiaľ, od nich zatiaľ ešte nič nemám.

32 monbella monbella | Web | 5. července 2014 v 12:06 | Reagovat

Miluji manufakturu, naposled jsem s ní dělala give away, kterou výhrala xoxogossip girl :) Super článek, je vidět, že jsi to neodflákla !

33 Mima :) Mima :) | 21. července 2014 v 13:10 | Reagovat

Milujem túto značku :). Škoda že k nej nemám taký prístup, a preto len málo sa dostanem k nejakým produktom tejto značky.
Zvyčajne si kupujem sprchové gély, pretože sú úžasné :). Vínové som mala naposledy a a nádherne voňali, ale myslím, že aj ty si ich mala ak si dobre pamätám z článkov :).
Aj tieto sirupy by som rada vyskúšala, tak sa hádam čo najskôr dostanem k tomuto obchodu.

34 lion.|http://lionempire.blog.cz lion.|http://lionempire.blog.cz | 21. července 2014 v 16:26 | Reagovat

Manufakturu tú nemáme. Ale veľmi ma tento článok zaujal, milujem tvoje články kde spomenieš nejaký účinok niečoho. A tie fotky. :3

35 Kika Kika | E-mail | Web | 15. srpna 2014 v 10:02 | Reagovat

:-) moc pěkná rezence, manufaktura je moje srdeční záležitost - dělala jsem tam 3 roky prodavačku (v Brně v Olympii) :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.