Komentáře

1 Sasha Sasha | Web | 20. srpna 2014 v 17:21 | Reagovat

kozmetiku z manufaktury mam fakt rada hoci, priznam sa, dlho som tam nebola (načo aj, ked peňaženka ziva prazdnotou a tam by ma lakalo vyprazdniť aj kreditku :D), takže som o tejto edicii aktualne nemala poňatia a ľutujem :) vyzera to byť super najmä ten sirup :3 super článok :)

2 Pagess Pagess | Web | 20. srpna 2014 v 17:27 | Reagovat

Taky bych to chtěla vyzkoušet :)
Vypadá to strašně krásně :)
To musel být teda hodně vyčerpávající, když jsi to psala co? :) Ale super :)

3 axy axy | E-mail | 20. srpna 2014 v 22:42 | Reagovat

Velmi pekny clanok,velmi prijemne citanie,vela zaujimavych informacii,a pekne fotky..velka vdaka..<3

4 Skills of Art Skills of Art | Web | 21. srpna 2014 v 8:00 | Reagovat

Hezky rozepsané složení.. Tyto produkty znám, očuchala jsem si je a vypadají vážně super! :-) škoda, že jsem se ještě ke koupi nedostala :/

Dobré ráno,
http://skills-of-art.blogspot.cz/

P.S.: Moc hezký nový design!!

5 Hotaru Hotaru | Web | 21. srpna 2014 v 11:16 | Reagovat

Vždy jsem přemýšlela koupit si něco z manufaktury a nakonec si to asi koupím, když čtu různé recenze ... :)

Krásný design a blog! :)

6 Surynka Surynka | Web | 21. srpna 2014 v 13:55 | Reagovat

Před pár dny jsem stála v Manufaktuře a vážně uvažovala nad tím sirupem a ještě pár věcmi k tomu, ale dala jsem si velké předsevzetí, že budu šetřit. Což u mně je předsevzetí jak hrom :D Takže jsem holt oželela nákup, který by byl velký a počítám s tím, že tam zajdu v září, nebo v říjnu. Tak snad tu ten rybíz bude ještě dlouho :)

Jinak super nápad s těmi recenzemi, zalíbilo se mi to a budu se těšit na další články :)

7 Surynka Surynka | Web | 21. srpna 2014 v 13:55 | Reagovat

Před pár dny jsem stála v Manufaktuře a vážně uvažovala nad tím sirupem a ještě pár věcmi k tomu, ale dala jsem si velké předsevzetí, že budu šetřit. Což u mně je předsevzetí jak hrom :D Takže jsem holt oželela nákup, který by byl velký a počítám s tím, že tam zajdu v září, nebo v říjnu. Tak snad tu ten rybíz bude ještě dlouho :)

Jinak super nápad s těmi recenzemi, zalíbilo se mi to a budu se těšit na další články :)

8 nat nat | 21. srpna 2014 v 17:49 | Reagovat

ZEHLIS SI VLASY? ak NIE ZAVIST

9 Rezzy Rezzy | Web | 21. srpna 2014 v 20:50 | Reagovat

Díky, jsi moc hodná :) Myslím, že ten nádor byl bohužel maligní, kontrolovali mu kvůli tomu i plíce a další orgány, jestli nemá někde metastázy, ale naštěstí mu žádné nenašli.

10 bowlerhat bowlerhat | Web | 21. srpna 2014 v 20:57 | Reagovat

super recenze, nejvíc mě ale stejně zaujaly obaly, vypadají úžasně :-)

11 Millow. Millow. | Web | 21. srpna 2014 v 21:44 | Reagovat

nikdy jsem sama sebě v manufaktuře nekoupila, ale čím dál víc mě to láká!
Moc se mi líbí, jak jsi článek napsala. Že je tam i složení, to je jedno z nejdůležitějších a moc lidí (vlastně jsi první) ho nepíše.

12 Luci Luci | E-mail | Web | 21. srpna 2014 v 22:09 | Reagovat

wow máš můj obdiv, že se ti chtělo zkoumat to složení! :) to se mi nikdy nechce :D jinak ten rybízový sirup vypadá fakt dobře, i když na rybíz moc nejsem :)) celkově ta celá (dá se říct) sada vypadá fakt dobře :) o té značně slyším poprvé, ale určitě se po ní podívám :) jinak máš krásné i fotky :)

13 Chiara Chiara | Web | 22. srpna 2014 v 13:28 | Reagovat

Angličtinu se učím sice víc jak 8 let, ale je pro mě fajn, že budeš mít blog se svém krásném rodném jazyce - slovenštině :o). Při čtění komentářů v AK jsem se zamyslela nad tím, že ti mnoho blogerů psalo, že se jim nelíbí anglické menu a nadpisy, učinila jsem tak a už jen čistě české menu, nadpisy a "design".
Manufaktuřin černý rybíz jsem včera okukovala v Tescu, bohužel jsem si ho nekoupila. Kdybych si tento bezvadý článek přečetla o den dřív, mohla by být tahle sada, nebo alespoň nějaký výrobek z ní, můj :(. Bohužel se do Brna dostanu jednou za čtvrt roku, což znamená, že jesti ji budou mít na podzim ještě v prodeji, bez váhání bude moje :).
Úplně živě si představuji vůni kosmetiky a chuť sirupů, mňam :3!
Velmi oceňuji, že se ti chtělo vypisovat veškeré látky a vitamíny, které v tom najdeme, opět jsem o něco chytřejší, i když E12 mi momentálně nic neříká, ale je vidět, že jsi velmi znalá a chytrá :).

14 Slečna K. Slečna K. | Web | 22. srpna 2014 v 17:03 | Reagovat

Před pár dny jsem na výrobky z černého rybízu koukala také, moc krásně voní. A v pondělí jdu zrovna na pohovor do Manufaktury, doufám, že to vyjde. Jsem kosmetička a moc ráda bych v Manufaktuře pracovala :-)

15 Natt. Natt. | E-mail | Web | 22. srpna 2014 v 19:34 | Reagovat

U těch sirupů vážně nevím, jestli bych je využila. To ale nemohu říct o krému na ruky nebo tělovému mléku. Krém na ruce nosím u sebe v batohu už od osmé třídy. Myslím, že nemám nějak nadměrně vysušené ruce ale přece jen miluju ten pocit, když se krém vsákne do pokožky a ruce jsou hebké a voňavé:)

S tělovými mléky mívám právě ten problém, že po holení mi v podstatě skoro po každém mléku pokožka zrudne a začne štípat. Jenže nemohu si dovolit se nanakrémovat protože nenávidím, když mám po koupeli suchou pokožku. Hlavně teď, když už není tolik sluníčka a u mě se blíží loupání opálené kůže. Hlavně z tohoto důvodu bych vyhledala kosmetiku od Manufaktury:)

16 Lotte Lotte | Web | 24. srpna 2014 v 9:33 | Reagovat

Priznám sa, že o tejto kozmetike som síce už počula ale ešte nikdy som ju nevyskúšala. Čierne ríbezle milujem, čo sa týka jedla alebo džúsov s touto príchuťou ale v krémoch a sprchových géloch ju moc rada nemám. Neviem, možno som čudná ale vonia mi to neskutočne sladko :D

17 deny-paradise deny-paradise | Web | 24. srpna 2014 v 18:35 | Reagovat

Manufakturu mám hrozně ráda, akorát mě mrzí ty ceny, které jsou občas opravdu hodně vysoké. Každopádně tam nenakupuju tak často jako ty :D Já tam většinou  nakupuju jako dárek pro ségru, nebo něco z manufaktury dostanu k vánocům. O této kolekci jsem tedy neslyšela, ale podle toho jak to popisuješ to vypadá super :)

Docela tě obdivuji, že sis dala s článkem takovou práci, já bych něměla nervy psát z čeho se to skládá a tak.

18 M a r y. M a r y. | Web | 24. srpna 2014 v 18:43 | Reagovat

Sydney, priznám sa ti, že nebyť teba, nikdy by som o tejto kozmetike nevedela. Dozvedela som sa o nej práve vďaka tvojim článkom a som rada, aspoň viem, po čom sa mám v blízkej dobe poobhliadnuť. Pravdou je, že čierne ríbezle milujem, či už v kozmetike, alebo ako samotné bobule, ktoré môžem pojedať :D A keď nad tým tak celkovo premýšľam... mám rada sprchové gély a krémy s vôňou akéhokoľvek ovocia. Určitú dobu mi veľmi pekne voňal aj kokos, ale uvedomila som si, že posledné dni je mi z tej vône na vracanie :D Čo sa recenzie týka... Nikdy ma nenapadlo napísať kompletné zloženie výrobkov, ďakujem ti teda za inšpiráciu do mojich recenzií, ktoré pripravím snáď už čoskoro. Aj keď je pravda, že ja sa na zloženie skoro nikdy nepozerám. Asi to nie je zrovna najlepšie, však? :/

19 That curly girl. That curly girl. | Web | 25. srpna 2014 v 15:55 | Reagovat

Ach jaj, dievča zlaté. :D Okolo Manufaktury chodím vždy, keď som v Centre, no ešte nič stadiaľ nemám. Kvôli tebe a tvojím článkom tam asi pôjdem /keď bude keššš/. :D Milujem ríbezle. Vôňu, chuť. Vždy si kupujem džús Relax, práve tento ríbezľový. Ak tak podobne chutí aj tento sirup, tak bye bye Relax. :D Krémy by sa mi taktiež hodili, pretože už kradnem mamine. Pôjdem na net čeknúť, koľko takéto srandy stoja, už len nasporiť.
Keď tak teraz vidím tú tvoju fotku s pohárom v ruke a tam ten ríbezľový nápoj, ooo mňam. ♥

20 Nora Mong / The Blondivogue Nora Mong / The Blondivogue | Web | 26. srpna 2014 v 13:19 | Reagovat

produkty vypadjí suprově ! :) Až se uvidím určtie vyzkouším :)

21 adel-diaries adel-diaries | Web | 26. srpna 2014 v 16:11 | Reagovat

Manufakturu mám také neskutečně ráda:3 Černý rybíz jsem ještě nezkoušela. Vypadá to suprově:3 Až příště narazím na Manufakturu , určitě koupím:)

22 Inny Emilly Inny Emilly | Web | 26. srpna 2014 v 23:44 | Reagovat

vypadá to opravdu krásně, ale zkoušet to asi nebudu, i když bych ráda =)

23 cincina cincina | Web | 28. srpna 2014 v 12:35 | Reagovat

Výrobky od Manufaktury už nějakou dobu plánuju vyzkoušet:) Tak jsem zvědavá, jestli budu taky spokojená:)

24 Magdaléna Magdaléna | Web | 28. srpna 2014 v 20:34 | Reagovat

Moc pěkná recenze. Abych řekla pravdu, díky tobě jsem Manufakturu objevila a musím říct, že se mi líbí stále víc. Za mě zatím vede vinná kosmetika (mám krém a pro mamču jsem koupila šampón a sprchový gel), ale teď jsem přikoupila ještě sirup Dobrou noc. Kdybych ale nakupovala pro sebe, určitě bych sáhla po tomto rybízovém. :)
.
Chtěla jsem se zeptat, jestli máš nějakou zkušenost i s kosmetikou na obličej (řada 100% sensitive face care). PLánuju si tuhle edici koupit, ale vrazit 1000,- do něčeho, co není k ničemu - to bych nerada :) Díky moc.
.
Přeju příjemný a úspěšný začátek školního roku :)

25 my-lifetime my-lifetime | Web | 28. srpna 2014 v 21:37 | Reagovat

Máš úžasný blog!Když jsem na něj narazila, tak jsem si připadala strašně hezky a uvolněně..tvoje články jsou strašně hezky napsané!:)..Jinak jsem si v tomle obchodě koupila šampon myslím s názvem ''Mrtvé moře'' a úžasně voněl.♥

26 Miss Witted Miss Witted | Web | 29. srpna 2014 v 14:46 | Reagovat

O manufakture som prvý krát počula od Rendy ktorí robí fakt kvalitné rencezie na kozmetiku, je to príjemná češka, ak ťa to zaujíma, - ordinarylife-my.blogspot.cz - a vážne ma to zaujalo, aj potom keď si s tým prišla ty. Je to očividne veľmi jemná, prírodná značka a to sa mi páči. Poobzerám sa po nejakých tých výrobkoch a e-shopoch :) Toto musí byť fakt super nadupaná voňajúca séria výrobkov. Hm... :D Som vážne zvedavá. Niečo si od nich zoženiem.

27 Caroline Caroline | Web | 30. srpna 2014 v 21:18 | Reagovat

Já se tak stydím, že od Manufaktury ještě pořád nic nemám a přitom to je kosmetika ,,mojí" země :D Rozhodně chci něco vyzkoušet, to si říkám pořád, ale teď, když jsem zjistila, že máme Manufakturu v jednom obchodě v Luhačovicích, tak se tam musím jít mrknout :) Takhle rybízová limitka ale musela být naprosto luxusní!

28 Veronica Veronica | Web | 2. září 2014 v 11:15 | Reagovat

Velmi rada čítam tvooje članky ,, držim palce nech máš čo najviac pozretí blogu !! :-)))

29 lionempire lionempire | 2. září 2014 v 16:58 | Reagovat

Prajem ti, aby sa ti v škole darilo :)  aby ti vyšiel rozvrh a snáď sa môžeme tešiť na nové články :)

30 unmissable-day unmissable-day | Web | 14. září 2014 v 20:25 | Reagovat

Hrozne krasne voni, byla jsem se na ne mrknout, diky tve recenzi. Manufakturu si zamiluje kazdy, uz jen diky tomu, jak to vse krasne vypada!

31 Katka Ink Katka Ink | Web | 13. července 2015 v 22:14 | Reagovat

Škoda, že už nerobia túto edíciu. Ale malinová je tiež dokonalá. :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.